Terms of Use
TERMENI DE UTILIZARE
Website-ul www.sifigroup.com este proprietatea SIFI S.p.A, o companie italiană cu sediul în Lavinaio - Aci S. Antonio (CT), 95025 Via Ercole Patti 36, Italia, cod fiscal 00122890874 © Copyright 2015 SIFI SPA.
SIFI S.p.A realizează, în numele și pentru celelalte companii ale SIFI Group, toate activitățile de implementare, gestionare și actualizare ale website-ului susmenționat.

Aceste condiții de utilizare se aplică întregului conținut pus la dispoziție utilizatorilor în cadrul portalului www.sifigroup.com și constituie întreaga înțelegere dintre utilizator și SIFI S.p.A cu privire la utilizarea website-ului și a conținutului său.

Toate materialele publicate pe acest website (inclusiv designul, grafica, fotografiile, imaginile, ecranele, textul, fișierele descărcabile, filmele, mărcile comerciale, logo-urile, numele produselor, sloganurile) sunt proprietatea SIFI S.p.A. și sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală, conform legilor italiene cu privire la protecția copyright-ului.

Accesul la website prin intermediul URL www.sifigroup.com nu conferă utilizatorului nici dreptul de a intra în posesia informației conținute, nici cel de a o reproduce, modifica, distribui, republica, în orice formă, fie și parțială, și în orice mod, fără acordul scris al SIFI S.p.A.

SIFI S.p.A. își rezervă dreptul de a actualiza, modifica, integra și/sau de a șterge oricând conținutul acestui website, inclusiv acești Termeni de utilizare.
Toate modificările Termenilor de utilizare intră în vigoare din momentul publicării pe acest website. Accesul la website ulterior actualizării Termenilor de utilizare constituie acceptarea termenilor actualizați.

 
Follow Us!